Resor i Europa - Grekland - Turkiet - Spanien


Är ni intresserad av resor. Isåfall så hittar nireselänkar här på denna resedelen av länkhavet.
Den första resesidan vibörjar med är en sida som handlar om Kreta. Kreta i Grekland är en sida som handlar om den största Ön i den grekiska ö-världen. Kreta har länge varit ett populärt resemål för skandinaviska turister och på Ön så finns det ett antal saker att uppleva och se. Flertalet av de turister som åker till Kreta stannar kring eller i Chania och det är även det en stor del av Kreta i Grekland och då Chania sidan handlar om.
Så vi hoppas att ni tycker att denna sida är intressant och att ni kanske blir sugna på att resa till Grekland och Kreta.
Är ni intresserade av att åka till Aten i Grekland så kan ni alltid ta och besöka sidan En sida om Aten, Grekland vilket är en sida som handlar om Aten och vad där finns för sevärdheter, upplevelser, samt om hur nattlivet i Aten är. Här finns även rekommendationer och information om olika restauranger i Aten mm.

Om ni är sugna på att åka till Spanien istället för Grekland så finns det ett antal sidor som handlar just om Spanien och resor till turistorter såsom Mallorca, Barcelona som är den näst största staden i Spanien. Det finns ju även andra turistorter samt resmål i Spanien, här finns ju även Madrid som är Spaniens huvudstad. För att läsa mer om Madrid så kan ni alltid besöka en sida som handlar om semester madrid och Spanien. Denna sida heter Madrid semester. Om ni har fler sidor som handlar om Spanien, Mallorca, Barcelona,Madrid så hör gärna av er.

Resa i Europa

Har ni andra funderingar på att åka till andra delar av Europa. Isåfall så kan ni kanske tänka er att åka till storstäder såsom Wien där ni kan ha chansen att besöka spanska ridskolan eller a en hästdroska i den inre staden i Wien. En romantiskt och trevlig stad.
Annars så finns det ju Amsterdam där ni har chans att testa på norra Europas Venedig. Här finns en mängd olika kanaler som ni kan ta en båt och åka igenom. En bra chans att se staden.
Budapest en annan vacker stad i Europa är Budapest. Budapest är uppdelad i två delar den ena är Buda och den andra är Pest delen. Här kan ni läsa om sevärdheter och annat som har med budapest att göra.

Milano ligger i Italien och är ett riktigt mecka för turister som vill handla loss. Om ni är sugna på att läsa mer om Milano så kan ni alltid besöka Flyg till Milano
Självklart måste vi även tipsa om en sida osm handlar om Italiens huvudstad, nämligen Rom.
Så är ni intresserade av Rom och att läsa om Fontana di Trevi eller läsa mer om Vatikanstaten så kan ni alltid ta och besöka I rom - Allt om Rom i Italien som är en sida som handlar om det mesta i Rom.
Och är man ändå i Italien så kan man alltid ta och besöka Toscana och se Lutande tornet i Pisa eller ta en tur till Florens. Isåfall så finns det även en sida som handlar om Florens och den heter Florens i Toscana

När vi ändå är i Italien så kan vi rekommendera en sida om en av de större skidorterna i Italien, nämligen Cervinia där ni kan läsa mer om Cervinia.

Besöker ni Rom så kanske ni är intresserade av olika hotell som finns i Rom.
Isåfall så kan ni alltid besöka Hotell i Rom och se vilka hotell som finns tillgängliga i Rom. Här kan ni även läsa om olika sevärdheter mm som finns i Rom.

Är ni intresserad av Frankrike och skulle vilja besöka den franska rivieran så kan ni alltid ta er ner till Nice. Nice är en fantastisk stad, nära till havet och ligger väldigt fint vid medelhavet.

Är ni mer generellt intresserad av Frankrike och kanske vill läsa om vilken stad ni ska besöka i Frankrike, isåfall kan vi rekommendera sidan Turistfakta om Frankrike, där ni kan läsa mer om städer i Frankrike såsom Paris, Marseille, Nice mm. Där kan ni även läsa om Viner i Frankrike samt mat och kultur.
Hade ni tänkt besöka Paris och bo över på något hotell så kan det tänka sig vara intressant för er att besöka Hotell i Paris sidan där det finns hur mycket reseinformation som helst om Paris och självklart även information om olika hotell i Paris.
Så njut av ljusets stad Paris.

Vill ni läsa mer om Europa så kan ni alltid ta och besöka Europa sidan - Det är en sida som handlar om olika resmål samt länder i Europa.
Även ett annan del av Europa är Paris. Och mer om paris kan ni läsa på Sevärt i Paris vilket är en sida där ni kan läsa turistinformation om Paris, Eiffeltornet, Hotell i Paris ja mycket mycket mycket mer.
Är ni sugna på mer information om Italien och Venedig så kan ni alltid ta och besöka Semester i Venedig sida som skriver om Venedig och alla dessa kanaler.
Algarvekusten är en den långa och för många väldigt fina kuststräckan i Portugal. Vill ni läsa mer om Portugal och Algarve så kan ni besöka de sidor som vi har rekommenderat här.
Det är två sidor som handlar om Portugal samt mer specifikt om Algarvekusten.
Åk till Kroatien - Denna sida handlar om Kroatien och dess många resmål. Här kan ni läsa mer om de relativt nya resmål som finns i Kroatien.
Vill ni åka till Malta och det stora land i mitten av Medelhavet så kan ni kanske tänka er att besöka sidan Malta turistinformation sida
För er som är lite mer intresserade av att åka till en huvudstad och testa på storstadslivet så kan ni kanske tänka er att åka till Bryssel resa vilket är en tur iväg till Bryssel.
Är ni intresserad av ett resmål i Europa där ni kan få se kultur och historiska byggnader mm. Isåfall kanske ni ska ta och fundera på att åka till Prag. Här hittar ni en Guide till Prag.

Egypten resmål

Så ni har funderat på att åka till Egypten. Isåfall så finns det ett antal ställen att välja mellan. Och några utav dessa är bla.
Hurghada. Hurghada är en av de större turistorterna i Egypten. Flertalet av de turister som åker till Egypten kommer att antingen landa eller stanna i Hurghada.
Sharm el Sheikh är en annan turistort i Egypten. Detta är egentligen för de som verkligen älskar att dyka i Egypten. Sharm el SHeikh är ett dykställe utöver det vanliga.

Vill man testa på någonting nyare så är det alltid möjligt att åka till El Gouna är en lite mer exklusiv turistort i Egypten. Relativt nystartad turistort som byggdes under 90-talet och har bliit lite mer exklusiv än många andra turistorter i Egypten.
Vi hoppas att ni kan hitta tillräckligt med information om Egypten för att det ska vara lockande att åka till Egypten.

Makadi Bay - En liten turistort i Egypten- Här finner ni mycket all inclusive hotell och annat smått och gott. Ett trevligt ställe för barnfamiljer i Egypten.
Soma Bay i Egypten
Bilder från Sharm el SHeikh, Hurghada osv i Egypten. Se hur det ser ut i Egypten med egyptenbilder.se.

Afrika

Det finns ju ett antal olika turistområden i Afrikas olika ländre som kan vara värda ett besök.Egypten är ett av de länderna som flertal turister åker till årligen.Och där besöker turisterna någon utav de flertal turistområden som finns i Egypten. Såsom Sharm el Sheikh, El Gouna, Hurghada mf.
Vill ni läsa mer om Tunisien så kan ni alltid ta och besöka Tunisien som handlar om Tunisien.
Vill ni läsa mer generellt om Afrika samt om de flertal olika länder som finns i Afrika så kan ni alltid ta och besöka sidan I Afrika som handlar om Afrikas flertal turistattraktioner samt länder.

Asien

Är ni intresserad av att åka till Asien så finns det ett felertal sidor att titta på.
Självklart finns det resesidor ang Thailand såsom Vistelse i Thailand men det finns även turistinformation att läsa om andra nyare resemål såsom resemål i Turist i Malaysia. Och för de som är intresserade av att åka till Indien så finns där även sidor som beskriver Indien och de resmål här. Flertalet av de resenärer som väljer att åka på en Indien resa brukar oftast åka till Goa eller andra ställen. Här kan ni läsa mer om Indien som land och om olika resemål i Indien såsom Goa i Indien

Tokyo i Japan där kan ni läsa mer om Tokyo som är Japans huvudstad och kan erbjuda en mängd sevärdheter från detta fantastiska land

Europeiska städer

Denna del av lankhavet skriver om resesidor till Europeiska städer där vi inte hittat tillräckligt med sidor för att kategorisera sidorna per land.
En av de städerna som blivit mer och mer populär de senaste åren och även vunnit priser för att vara ett bra resmål är Dublin. Dublin är huvudstaden på Irland och här är det många som söker sig för att uppleva staden, dricka några kraftiga guinnessöl och bara ha en trevlig tid.
Så dublin kan vi rekommendera de som vill uppleva en av de finaste städerna i Europa.

Guide till Helsingfors - Här kan ni läsa mer om Helsingfors, Finlands huvudstad.

Har ni funderat på att åka till London så har vi två sidor vi kan rekommendera. Bilder från London som är en bildsida där både ni och era vänner kan ladda upp bilder från London men även se andras bilder från just London.
I London är en liten turistsida som handlar just om London.

Resa till USA

Om ni är intresserade av det stora landet i Väst, nämligen USA så kanske ni vill ha lite länkar till sidor som handlar ju om USA och flertalet av de resmål som finns i USA:
New York - Manhattan - Bronx och så mycket mer om New York i USA - Detta är en sida som handlar om en av de mest besökta städer i USA, nämligen New York.
Orlando, Miami ligger längst Florida Kusten. - Läs mer om Florida på floridakusten.se.
Är ni mer intresserade av Florida och kanske mer specifikt Orlando så kan ni alltid ta och besöka En resa till Orlando där ni kan läsa om Orlando som stad, Orlandos alla sevärdheter mm.

En sida om San Diego - Sidan är mycket under uppbyggnad men den ska snart bli klar och kommer då innehålla information om San Diego.
Vill ni se uppdaterad USD dollar kurs så kan ni gå in på följande sida.
Dollar - USD - Dollargraf. Där kan ni se aktuell dollar kurs och även se en graf över dollar kursen.

Generella resesidor

Det finns mycket som är generellt när det gäller resor. Några sådana saker kan tex vara valuta sidor, boka hyrbils sidor, semesterväder sidor. Här ska vi försöka presentera sådana sidor som kan vara till hjälp för er när ni åker på semester.
Även en länk som många av er troligtvis kommer att ha användning av är en sida som handlar om Valuta Valuta, Valutakurser
Boka en hyrbil - Här kan ni hitta information om att boka en hyrbil. Tips och trix som ska kunna hjälpa er med att göra rätt val av biluthyrningsleverantör.
Är ni intresserad av camping och att hitta olika campingplatser i Sverige isåfall så kan ni besöka Om campingplatserna som finns i Sverige

Engelska resesidor

Är ni intresserad av engelska resesidor så kan ni ta och besöka några utav följande sidor.
Travel to Hamburg.
Berlin in Germany.
Paris in France.
Barcelona in Spain.
Copyright 2006 Lankhavet.com | Kontakta oss på nipe@lankhavet.com